Ink Culture is een Privé Tattoo Studio gevestigd in Almere. Op dit moment werken wij vanuit een prachtig tot tattoo studio verbouwde zolderkamer, geheel ingericht volgens de normen van de GGD. Ink Culture is tevens GGD goedgekeurd wat je ook terug zal vinden op de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl
Onze Tattoo studio richt zich met name op mensen die een originele tattoo willen, op maat gemaakt en mooi artwork. Wij kunnen jouw verhaal omzetten in een unieke tattoo, een herinnering die je voor altijd met je meedraagt. Ook wanneer je geen verhaal hebt en gewoon een mooie unieke plaat wil is Ink Culture de juiste keus.
Lees hieronder meer over de mensen achter Ink Culture Tattoo Studio Almere
Remco
Geboren in een artistiek nest met een vader die zowel kunstenaar, graficus als muzikant was, is het niet gek te noemen dat ik ooit deze richting op zou gaan. Van jongs af aan ben ik al bezig met gitaarspelen, tekenen en schilderen. 
De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als Grafisch vormgever en Art Director bij diverse bedrijven en heb me gespecialiseerd in Photoshop, Illustrator, Indesign maar ook Fotografie, Videobewerking, Animatie, Online en Social marketing. 
Ondanks de veelzijdigheid van het werk miste ik toch de passie die ik voel wanneer ik aan het tekenen of schilderen ben of wanneer ik op het podium sta met m'n gitaar en een mooie solo mag spelen. Het gevoel dat je je zelf helemaal geeft aan iets hogers. In het engels noemen ze dit "Flow State". Geweldig gevoel!
Door mijn tekeningen heb ik de afgelopen jaren veelal te horen gekregen: "Je moet gaan Tatoeëren, dan word ik je eerste klant". Hierdoor geïnspireerd en na een korte kennismaking met een Tattoo machine ben ik me volledig gaan storten op het leren van de juiste Tattoo technieken, gelukkig heb ik een goede mentor kunnen vinden die me zo nu en dan heeft willen bijstaan waar nodig. 
Tatoeëren brengt mij weer in die "Flow State".
Wat je van mij kan verwachten als Tattoo Artist is creativiteit, originaliteit, kwaliteit maar vooral ook een prettige ervaring. 
Hoewel ik realisme in combinatie met wat grafische elementen in Black & Grey misschien wel het allerleukste vind om te doen, sta ik ook open voor alle andere stijlen. 
Mijn motto is: Als ik het kan tekenen, kan ik het ook Tatoeëren. Natuurlijk zijn de technieken verschillend maar de grondbeginselen blijven hetzelfde.
Kirsten
Zonder mijn steun en toeverlaat en tevens mijn vrouw Kirsten, was dit alles niet mogelijk. Zij is vaak het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de planning goed is en de financiën kloppen, maar vooral zorgt zij voor jou; de klant. Kirsten is de vriendelijkheid zelve en zorgt voor een huiselijk gevoel. 
"Ik heb me nog nooit zo snel ergens thuis gevoeld als hier" 
Ze zal je regelmatig in de watten leggen met een hapje en drankje en is oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. 
Ook al zal ze er zelf nooit over beginnen; Kirsten heeft een heel interessant verleden achter de rug. Het grootste deel van haar jeugd heeft ze met haar familie gewoond in Australië en Nieuw Zeeland maar koos er uiteindelijk voor om op haar 18e naar Nederland terug te keren om de musicalopleiding in Tilburg te volgen en af te ronden. 
Ze heeft in diverse Joop van den Ende producties gespeeld, Theatershows gedaan, in een aantal videoclips gefigureerd, in het Holland Show Ballet gedanst en als kers op de taart heeft ze ook een hoofdrol gespeeld in de Nederlandse Horror film Complexx, naast onder andere Sander Foppele en Jolanthe Cabau.
Samen hebben wij 2 kinderen en een hond ;-) en kunnen niet wachten om jou te ontvangen in onze Studio. Bel gerust eens op voor een afspraak en kom dan gewoon eens langs. Ook als je je alleen maar wil oriënteren. Gezellig!
Liefs,
Remco & Kirsten
Back to Top