Wat is de minimum leeftijd om een Tattoo te zetten?
Wij hanteren als minimum leeftijd 18 jaar.  
Wat kost een Tattoo?
Onze startprijs is €85,- afhankelijk van het formaat en moeilijkheidsgraad heb je hier in overleg al een kleine tattoo voor. Een dagprijs is normaal 510,- we werken dan van 10:00 tot 17:00 of in overleg op een ander tijdstip. Daarnaast is de prijs afhankelijk van factoren als; hoe lang moeten we aan een design werken en hoeveel materiaal hebben we nodig. Bij een sleeve krijg je op elke vervolgafspraak standaard 20% korting. Het is belangrijk om te weten dat tijd alleen niet altijd een graadmeter is voor de prijs. 
AKTIE! DAGSESSIE €350,- 

Ik wil graag een afspraak maken, hoe gaat dat?
Je neemt contact op met Ink Culture door te bellen, appen of mailen. Wij zullen jou vragen naar je wensen en eventueel een consult inplannen. Tijdens dit consult gaan we samen wat dieper in op je design wensen. Aan het einde van het consult wordt er een datum gepland en vragen we jou een aanbetaling te doen, van maximaal 100,- (afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het design en ook wanneer je een telefonisch of online consult hebt gehad). Pas na dat de aanbetaling voldaan is staat jouw sessie vast in de planning, gefeliciteerd! *Hou er wel rekening mee dat wanneer je de afspraak annuleert je de aanbetaling ook kwijt bent
Ik heb alleen tijd in de avond of het weekend, zijn jullie dan open?
Kort en krachtig, ja! Omdat wij alleen op afspraak werken is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen in de avonduren tot 22:00 uur en op zaterdag én zondag van 10:00 tot 19:00 uur. 
Back to Top