Leuk dat je geinteresseerd bent in een dagsessie met mij. Ik zal proberen kort uit te leggen hoe ik werk. 
Ik werk doorgaans met vaste prijzen, dat houdt in dat wanneer ik een prijs met je afspreek voor jouw tattoo dan is dat de prijs, ongeacht eventuele extra tijd die ik nodig heb. Een deal is een deal! Dit is bijna altijd in jouw voordeel, mooi toch! Uiteraard heb ik een uurtarief in m'n hoofd zodat ik ongeveer in kan schatten wat de kosten zullen zijn, ik ben tenslotte ook een ondernemer. Bij een dagsessie begon de prijs ook aardig op te lopen, maar ook... hoe lang is een dag? Is het 6 uur, maar wat als ik er 8 uur over doe of erger wat als ik maar 4 of 5 uur over doe? Moet ik nu constant de klok in de gaten houden? Dit leverde mij teveel stress op dus ik bedacht het volgende: 
Na 4 uur tatoeëren stop ik gewoon met tellen en blijft de prijs gewoon hetzelfde, dus of ik er nou 4,5 uur over doe of 7 uur, jij betaald niets meer. Goede deal toch?
Ok, het volgende stuk is iets minder gezellig maar is noodzakelijk om uitgesproken te hebben. De enige voorwaarden die ik heb zijn deze: 
Ik bepaal of het een dagsessie wordt of niet. Ik ga geen discussie met je aan als het gaat om het aantal uren, sorry ;-). Dus als ik aangeef, dat jouw tattoo een dagsessie wordt, dan weet jij dat de prijs €350,- wordt, niet meer maar ook niet minder :-) 
Aan het einde van jouw sessie kun je misschien het idee hebben dat er nog wel ruimte is voor een paar kleine tattoos, je hebt tenslotte voor de dag betaald en er is nog een uurtje over. Helaas werkt dat niet zo, de prijs is gebaseerd op die ene tattoo ongeacht hoeveel tijd ik daarvoor nodig heb. Soms als ik van tevoren weet dat je meerdere tattoos wil dan kan ik bekijken of ik al die tattoos onder 1 sessie kan laten vallen. Vaak komt dat wel goed, maar het is geen gegeven!
Deze is misschien wel het belangrijkste.. dagsessies kunnen pittig zijn! Ik doe er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je wordt verzorgd, we hebben Prime Video of Netflix, of reclamevrije Youtube, dus er is afleiding genoeg maar soms is dat niet genoeg en moet je het hebben van je wilskracht maar als dat allemaal niet werkt en je gooit de handdoek in de ring dan vervalt onze deal, helaas, want je ontneemt mij de kans om jouw tattoo op te leveren en je zal daarom helaas een nieuwe sessie moeten inplannen om het af te maken.
Ook kan het voorkomen dat je huid het eerder opgeeft dan jijzelf. Alleen ik kan dat bepalen. Een rode huid of wat bloed is nog geen teken dat je huid het niet meer trekt. Maar ik verzeker je, ik neem geen enkel risico en als je huid het niet meer aan kan dan is het ook einde oefening. Ik zal dan met je overleggen over hoe we dit gaan vervolgen. 
Ok ook al klonk bovenstaande misschien een beetje overdreven zakelijk, het is helaas nodig. Maar laten we vooral niet vergeten dat ik bezig ga om jou de mooiste tattoo te geven voor een meer dan goede prijs! Hou het einddoel in gedachte, zorg dat je genoeg te snacken en drinken hebt en dat je uitgerust op de sessie komt dan zal de tijd aan je voorbij vliegen!
Back to Top