Yes!, Superleuk dat je geïnteresseerd bent in een dagsessie! Ik zal je even snel uitleggen hoe het werkt:

Dagsessie-actie
We hebben nu een hele mooie exclusieve dagsessie-actie van slechts €450,-
Je bent hier om 10:00 uur. Je ontvangt een uniek ontwerp op de dag zelf. Dit betekent dat je direct betrokken bent bij het creatieve proces en jouw wensen tot leven ziet komen. Dat op zich is al een unieke ervaring. We gaan pas van start zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Houd er wel rekening mee dat de dagsessie uiterlijk om 16:00 uur eindigt, omdat ik daarna nog klanten kan ontvangen. Dus zorg ervoor dat je de volledige tattoo-ervaring binnen deze tijd kunt beleven! en dat je in het contact vooraf al wat duidelijke voorbeelden hebt gegeven. Vaak is deze tijd al voldoende om een groot stuk te zetten.
Dagsessie

Een reguliere dagsessie kost €600 en er is geen haast, we blijven uiterlijk tot 19:00 uur knallen om jouw tattoo zo volledig mogelijk af te ronden waardoor jouw tattoo-ervaring volledig helemaal optimaal is..
Ik doe altijd mijn best om zo efficiënt mogelijk te werken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Maar soms kan het gebeuren dat we niet alles in één dag kunnen afronden. No worries, het doet even zeer, maar we plannen gewoon een nieuwe sessie in om de rest af te maken. Je kunt het tenslotte maar 1 keer goed doen :-)!
Aan het einde van de sessie denk je misschien dat er nog wat tijd over is voor extra kleine tattoos. Helaas, dat zit er niet zomaar even in. Het afgesproken bedrag geldt voor het oorspronkelijke ontwerp. Maar wees gerust, in overleg is er altijd wel iets te regelen en anders gaan we gewoon een nieuwe sessie inplannen. Ik sta open voor jouw ideeën en wensen!
Dagsessies kunnen behoorlijk intens zijn, maar we gaan er samen iets geweldigs van maken. Ik zorg voor wat afleiding, zoals Prime Video, Netflix of reclamevrije YouTube, muziek. Maar uiteindelijk komt het neer op jouw doorzettingsvermogen. Do not fear..Remco is here! ;-) , ik sta altijd klaar om je aan te moedigen en te ondersteunen tijdens de sessie. Samen gaan we ervoor!
En weet je, jouw veiligheid staat bij mij voorop. Als je huid aangeeft dat het genoeg is geweest, dan moeten we daar ook naar luisteren, maar dat komt gelukkig niet zo heel vaak voor.
Ondanks de zakelijke kant van het verhaal, onthoud dat ik je de mooiste tattoo wil geven voor een goede prijs!
Focus op het prachtige eindresultaat. Zorg ervoor dat je wat lekkers te eten en te drinken meeneemt, en kom uitgerust naar de sessie. Samen maken we er een geweldige ervaring van met een resultaat waar je blij van wordt!

De prijzen en tijden die hier genoemd worden zijn enkel van toepassing op de locatie in Almere. Wanneer ik als gastartiest werk bij een andere shop zal er eventueel een meerprijs gelden in verband met de bijkomende onkosten.

Heb je vragen bel of app gerust met Kirsten: 063134914, zij kan je meer informatie geven over prijzen en beschikbare datums.

Tot snel! 
Back to Top